KOLD1 Kotitalouden lukiodiplomi
Lukiodiplomin aiheet määrittelee Opetushallitus. Opettaja toimii prosessissa ohjaajana. Lukiodiplomin suorittaminen edellyttää kahden lukiokurssin hyväksyttyä suoritusta.
Lukiodiplomin aiheet määrittelee Opetushallitus. Opettaja toimii prosessissa ohjaajana. Lukiodiplomin suorittaminen edellyttää kahden lukiokurssin hyväksyttyä suoritusta.
Kurssi antaa realistisen ja käytännönläheisen kuvan ravintola-alan pienyrittäjän mahdollisuuksista ja haasteista. Opetus ja toiminta toteutetaan kotitalouden ja yhteiskuntaopin yhteistyönä. Kurssilla…
Kurssilla tutustutaan eri maiden ruokakulttuureihin. Kurssin aikana suunnitellaan ja valmistetaan ateriakokonaisuuksia jokaisen maanosan ruokakulttuurista. Kurssilla vieraillaan mahdollisuuksien mukaan erilaisissa ruoka-alan…
Kurssilla perehdytään erilaisten ruokien ja leivonnaisten valmistamiseen. Kurssin ideana on jatkaa ruoanlaiton ja leipomisen opiskelua peruskoulussa opitun pohjalta. Kurssi ei…