10 kysymystä

10 kysymystä -palstalla julkaistaan haastatteluja munkkalaisista – joko nykyisistä tai entisistä. Haastateltavat voivat olla eri alojen osaajia ja harrastajia, palkittuja tai muuten vain erityisiä. Tunnetko kiinnostavan tyypin?

Vinkkaa osoitteeseen anu.pohjanoksa @ munkka.fi.

Maija Paavonen

"Ottelu voitetaan asenteella ja yhdessä muiden pelaajien kanssa. Se joukkue voittaa, joka pelaa joukkueena, haluaa voittaa ja kannustaa muita. Aina pelin jälkeen täytyy pystyä sanomaan, että on antanut kaikkensa."

Lue Lisää ➔

Elmeri Lindholm

Kannattaa ihan oikeasti tehdä ne läksyt ajallaan heti lukion alusta alkaen. Lähestykää asioita avoimin mielin, lähtekää mukaan vierailuille ja katsokaa rohkeasti asioita eri kulmista.

Lue Lisää ➔

Eppu Leinonen, Max Tavaila ja Elmo Ravantti

"Suosittelen erityisesti hakemista sellaiseen paikkaan, josta luulet itse eniten hyötyväsi. Suositeltavaa myös olisi, että kyseinen ala on sinua kiinnostava. Tet-jakson aikana kannattaa olla mahdollisimman aktiivinen, jotta saisi kaiken tet-jaksosta irti, eikä se menisi hukkaan."

Lue Lisää ➔

Mikko Koskinen

"Minulla on juhlassa itse asiassa kaksi roolia: esitän sekä Fonzieta Onnen päivistä että suomalaista muusikkoa Hectoria. Kuulemani perusteella juhlista tulee huikeat."

Lue Lisää ➔