Yleislinja

Munkkiniemen yhteiskoulu on moderni yksityiskoulu, jolla on vankat perinteet. Lukiomme oppiaine- ja opintojaksotarjonta on laaja ja yleislinjamme on hyvä valinta, jos et vielä halua erikoistua tietylle alalle tai haluat muuten vain opiskella laajasti eri oppiaineita. Munkan lukiossa on mahdollisuus opiskella erikoispitkää matematiikkaa, minkä lisäksi Munkkaan on mahdollisuus hakea yhteishaussa erikseen yhteiskunta- ja talouslinjalle, luonnontiedelinjalle tai koripallolinjalle. Valikoima taito- ja taideaineissa on monipuolinen.

Koulumme kielitarjonta on laaja ja meillä on pitkät perinteet kansainvälisessä toiminnassa. Munkasta ja Munkkaan tehdään vuosittain paljon erilaisia kilpailu- ja opintomatkoja, mikä tarjoaa mahdollisuuden nähdä maailmaa sekä tutustua eri kulttuureista tuleviin nuoriin.

Perinteet näkyvät etenkin Munkan juhlissa, seremonioissa ja yhteisissä tapahtumissa, jotka rytmittävät ja piristävät koulun arkea. Vaikuttamaan ja osallistumaan pääsee niin oppilaskunnassa kuin paikallisesti ja globaalisti myös esimerkiksi Munkan I Care -ohjelman sekä ympäristöohjelmien kautta. Meillä kasvetaan aktiivisiksi maailmankansalaisiksi.

Tervetuloa opiskelemaan laatulukioon, jossa on hyvä opiskeluilmapiiri ja työntekoa arvostetaan! Meiltä saat eväät elämää ja jatko-opintoja varten.