Luonnontiedelinja

Kiinnostaako sinua, kuinka maailmankaikkeus ja kaikki sen osat toimivat? Entä mistä aine koostuu? Kuinka kaikki meissä ja ympäristössämme linkittyvät toisiinsa tai mihin oman kehosi toiminta pohjimmiltaan perustuu? Jos vastasit kyllä, luonnontieteiden monipuolinen opiskelu on sinulle nappivalinta.

Munkkiniemen yhteiskoulun lukion luonnontiedelinja avaa mahdollisuuden tutustua luonnontieteisiin yleislinjaa laajemmin, monipuolisemmin ja syvällisemmin. Linjalla opiskellaan teoriatasolla fysiikkaa, kemiaa ja biologiaa sekä tehdään näihin liittyviä käytännön töitä.

Luonnontiedelinjalla saat ympärillesi motivoituneen, luonnontieteistä kiinnostuneen opiskelijayhteisön. Perustason opinnot kaikissa kolmessa oppiaineessa suoritat muiden luonnontiedelinjalaisten kanssa, mikä helpottaa tietojen ja taitojen syventämistä jo ensimmäisten opintojaksojen aikana.

Koulumme on mukana kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuverkostoissa, joten sinulla on mahdollisuus osallistua luonnontieteen alan kilpailuihin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Luonnontiedelinjaan kuuluvat olennaisesti myös korkeakouluyhteistyö sekä erilaiset vierailut ja tutustumiskäynnit koulun ulkopuolisiin kohteisiin. Lisäksi koulun I Care -ohjelma sekä Vihreä lippu -toiminta ja BSAG-sitoumus tarjoavat loistavan mahdollisuuden päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia ympäristöön, kansalaisvaikuttamiseen ja globaaleihin kysymyksiin liittyviä projekteja.

Luonnontiedelinjalla opiskelu luo mainion pohjan tulevaisuutta ajatellen – erityisesti jos suunnittelet jatkavasi luonnontieteiden opintoja.

Tule mukaan – yhdessä, rennolla otteella, tosissaan!

Lue lisää luonnontiedelinjasta

Linjan opinnot