Yhteiskunta- ja talouslinjalle hakeminen

Yhteiskunta- ja talouslinjalle haetaan yhteishaussa. Peruskoulun päättötodistuksen lukuaineiden keskiarvosta voi haussa saada enintään kymmenen (10) pistettä sekä pakollisesta kirjallisesta hakemuksesta enintään kaksi (2) pistettä.

Pääsykoe

Pääsykoetta ei pidetä keväällä 2020 koronavirustilanteen vuoksi. Hakuperusteina ovat jo aiemmin ilmoitettu keskiarvo ja kirjallinen pakollinen hakemus. Keskiarvosta voi saada enintään kymmenen pistettä (alin hyväksytty keskiarvo on kuitenkin 8,00). Kirjallisen pakollisen hakemuksen viimeinen palautuspäivä oli 10.3.2020. Hakemuksen liitteitä saa palauttaa 10.4.2020 saakka.

Hakemus

Pakollinen hakemus koostuu motivaatiota ja suuntautuneisuutta osoittavasta hakukirjeestä sekä mahdollisista suosituksista ja todistuksista yhteiskunnallisesta harrastuneisuudesta. Hakemus linjalle toimitetaan viimeistään 10.3.2020. Hakemusta saa kuitenkin täydentää liitteillä tai suosituksilla 10.4.2020 saakka. Hakemus ja liitteet toimitetaan joko postitse ” Lukion yhteiskunta- ja talouslinja, Munkkiniemen yhteiskoulu, Laajalahdentie 21, 00330 Helsinki” tai sähköpostiin opintosihteerille osoitteeseen katja.koskenvuo@munkka.fi.

 

Yhteiskunta- ja talouslinjan hakulomake

Lisätietoa yhteiskunta- ja talouslinjasta voit lukea täältä