Urhea

”Academics and Sports”

Munkkiniemen yhteiskoulu on yhteistyössä pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean kanssa. Urhea on Suomen Olympiakomitean hyväksymä virallinen huippu-urheiluakatemia, joka toimii kiinteässä yhteistyössä Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön kanssa. Valmennusyhteistyö on tarkoitettu koulutyössään ja urheilu-urallaan määrätietoisesti eteenpäin pyrkiville oppilaille. Urheilijana nuoren tulee osallistua kilpasarjoihin omassa ikäluokassaan.

Munkkiniemen yhteiskoulun tarjoamat mahdollisuudet nuorelle urheilijalle ovat lajivalmennus koripallossa ja yleisvalmennus. Lajivalmennus käsittää koripalloa Munkassa. Yleisvalmennukseen puolestaan kuuluu yleisharjoittelua Munkkinimen yhteiskoulussa. Yleisvalmennuksesta vastaavat koulun tiloissa koulun liikunnanopettajat.

Urhea on yhteistyöverkosto, jonka tarkoituksena on tukea nuorten urheilijoiden päivittäistä harjoittelua sekä tuoda valmennuksen asiantuntijapalvelut urheilijan ja valmentajan arkikäyttöön. Ennen kaikkea Urhean avulla parannetaan urheilun ja koulunkäynnin parempaa limittäytymistä oppilaan ja opiskelijan arjessa.

Saatuaan opiskelupaikan koulusta normaalin hakumenettelyn kautta, urheilija rakentaa yhdessä koulun edustajan kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelmansa. Siinä huomioidaan urheilun tarpeet. Lajiliitot ja valmentajat puolestaan huomioivat opintojen vaatimukset urheilijan valmennussuunnitelmassa.

Katso lisää:
www.urhea.fi

urhea.fi/urheilu-ja-opiskelu/ylakoulut/kaupungit/helsinki/munkkiniemen-yhteiskoulu

Urhea peruskoulussa

urhea

Lukion tytöille Helsingin koripallomestaruus keväällä 2016!