Koripallolinjalle hakeminen

LUKION KORIPALLOLINJA

Munkkiniemen yhteiskoulun koripallolinja tarjoaa koripalloilevalle nuorelle mahdollisuuden yhdistää valmentautuminen ja akateemiset lukio-opinnot. Koulun liikuntahalli ja kuntosali tarjoavat erinomaiset puitteet valmentautumiselle.

Koripallolinjan opiskelijan opinnot koostuvat opetussuunnitelman (LOPS2021) mukaisista opinnoista sekä laji- ja fysiikkavalmennuksesta. Opiskelijat osallistuvat myös koulun edustusjoukkueen toimintaan. Koripallolinjan opiskelijat sitoutuvat linjan toimintaan lukion ajaksi. Aloituspaikkoja linjalle on 10.

 

TAITOTESTI JA HAASTATTELU, JA HAKEMUS

Taitotesti ja haastattelu järjestetään Munkkiniemen yhteiskoulussa torstaina 5.5.2022 klo 13.15. Hakijoille ei lähetetä erillistä kutsua taitotestiin ja haastatteluun. Taitotestistä ja haastelusta voi saada enintään viisi (5) pistettä.

Hakemus sisältää osion, jossa hakija ilmaisee motivaationsa ja valmentajan lausunnon. Hakemuksesta voi yhteensä saada enintään viisi (5) pistettä. Hakemus ja valmentajan lausunto on toimitettava viimeistään 22.3.2022 klo 15.00 osoitteeseen myk@munkka.fi.

 

Hakulomake koripallolinjalle

 

Taitotestistä ja haastelusta ja hakemuksesta tulee saada vähintään 4,0 / 10,0 tullakseen hyväksytyksi linjalle.

 

KESKIARVO

Keskiarvosta, joka sisältää lukuaineet ja liikunnan painokertoimella yksi tulee saada vähintään 8,0 / 10,0 pistettä tullakseen hyväksytyksi linjalle.