Koripallolinjalle hakeminen

LUKION KORIPALLOLINJA

Munkkiniemen yhteiskoulun koripallolinja tarjoaa koripalloilevalle nuorelle mahdollisuuden yhdistää valmentautuminen ja akateemiset lukio-opinnot. Koulun liikuntahalli ja kuntosali tarjoavat erinomaiset puitteet valmentautumiselle.

Koripallolinjan opiskelijan opinnot koostuvat opetussuunnitelman (LOPS2021) mukaisista opinnoista sekä laji- ja fysiikkavalmennuksesta. Opiskelijat osallistuvat myös koulun edustusjoukkueen toimintaan. Koripallolinjan opiskelijat sitoutuvat linjan toimintaan lukion ajaksi. Aloituspaikkoja linjalle on 12.

 

HAKEMUS

Hakemus sisältää osion, jossa hakija ilmaisee motivaationsa ja valmentajan lausunnon. Näistä voi yhteensä saada enintään viisi (5) pistettä. Hakemus ja valmentajan lausunto on toimitettava viimeistään 7.4.2021 klo 15.00 osoitteeseen myk@munkka.fi.

 

Hakulomake koripallolinjalle

 

TAITOTESTI JA HAASTATTELU

Taitotesti ja haastattelu järjestetään Munkkiniemen yhteiskoulussa 6.5.2021 klo 15. Hakijoille ei lähetetä erillistä kutsua taitotestiin ja haastatteluun. Taitotestistä ja haastelusta voi saada enintään viisi (5) pistettä.