Koripallolinjalle hakeminen

LUKION KORIPALLOLINJA

Munkkiniemen yhteiskoulun koripallolinja tarjoaa koripalloilevalle nuorelle mahdollisuuden yhdistää valmentautuminen ja akateemiset lukio-opinnot. Koulun liikuntahalli ja kuntosali tarjoavat erinomaiset puitteet valmentautumiselle.

Koripallolinjan opiskelijan opinnot koostuvat opetussuunnitelman (LOPS2021) mukaisista opinnoista sekä laji- ja fysiikkavalmennuksesta. Opiskelijat osallistuvat myös koulun edustusjoukkueen toimintaan. Koripallolinjan opiskelijat sitoutuvat linjan toimintaan lukion ajaksi. Aloituspaikkoja linjalle on 10.

 

TAITOTESTI JA HAASTATTELU JA HAKEMUS

Taitotesti ja haastattelu järjestetään Munkkiniemen yhteiskoulussa maanantaina 10.5.2023 klo 13.15. Hakijoille ei lähetetä erillistä kutsua taitotestiin ja haastatteluun.

Taitotestistä ja haastelusta ja hakemuksesta tulee saada vähintään 4,0 / 10,0 tullakseen hyväksytyksi linjalle.

Hakemus koostuu ’Urheilijan lisäkysymykset lukiokohteisiin’ -osuudesta Opintopolussa (palautus viimeistään 21.3.2023 klo 15.00) ja erillisestä oppilaitokseen palautettavasta hakemuksesta, jossa hakija ilmaisee motivaationsa ja jossa on mukana valmentajan lausunto.

Kouluun palautettava hakemuksen osa tulee palauttaa viimeistään 28.3.2023 klo 15.00 osoitteeseen myk@munkka.fi.

 

KESKIARVO

Keskiarvosta, joka sisältää lukuaineet ja liikunnan painokertoimella yksi tulee saada vähintään 8,0 / 10,0 pistettä tullakseen hyväksytyksi linjalle.

HAKULOMAKE MUNKAN KORIPALLOLINJALLE 2023