Vuoden munkkalainen 2018 Antero Vartia: ”Kannustakaa toisianne!”

  

Alumnipäivän juhlatilaisuudessa torstaina 16.11.2017 koulun juhlasalissa klo 10.00 nimettiin Vuoden munkkalainen 2018. Hän on kauppatieteiden maisteri, poliitikko, yrittäjä, juontaja ja näyttelijä Antero Vartia. Munkkiniemen yhteiskoulun senioriyhdistys on valinnut Vuoden munkkalaisen vuodesta 2001 lähtien. Vuoden munkkalaisen kunniamaininnan voi saada Munkkiniemen yhteiskoulun seniori, jolla on erityisiä ansioita yhteiskunnallisesti ja joka osoittaa hyvää Munkka-henkeä tai on valitsijoiden arvion mukaan muuten tehtävään sopiva ja tittelin arvoinen.

Rehtori Aki Holopainen avasi tilaisuuden, jonka jälkeen Munkan Mieskuoro Hengaili Kirkan hengessä pian nimettävän Vuoden munkkalaisen lempikaraokemusiikin tahtiin.

   

 

   

Senioriyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Antti Kaihovaara kertasi puheessaan Munkan alumnitoiminnan historiaa ja erityispiirteitä, sekä korosti koulumme alumnitoiminnan ainutlaatuisuutta.

   

 

  

   

Puheessaan tuore Vuoden munkkalainen korosti kaikkia niitä hyvän munkkalaisuuden piirteitä, jotka ovat auttaneet häntä elämässä: yhdessä tekeminen, toisten auttaminen, mukavan ja kannustavan ilmapiirin luominen sekä toisten arvostaminen. Sillä, kuten Vartia totesi, ilman muita emme ole mitään. Helsinki ja nykyinen yhteiskuntamme on rakennettu aikoinaan yhdessä ja yhdessä meidän on tehtävä myös tulevaisuus.

  

 

   

  

 

  

 

   

Lue lisää:
www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/1329.aspx
fi.wikipedia.org/wiki/Antero_Vartia
www.munkka.fi/historiaa/vuoden-munkkalainen

KN