Uusi koulupsykologi-Salli esittäytyy:

Moikka!

Olen Munkan koulupsykologi Salli Tuominen.

Koulupsykologi tukee oppilaita psyykkiseen kasvuun, kehitykseen ja oppimiseen liittyvissä asioissa. Voit tulla vastaanotolle keskustelemaan esimerkiksi kokemistasi hankaluuksista oppimisessa tai koulunkäynnissä, masentuneisuuden tai ahdistuneisuuden tunteista, erilaisista peloista, muutoksista elämässä, ihmissuhdeasioista, surusta jne.

Koulupsykologin vastaanotolla pohdimme näitä teemoja yhdessä, yleensä keskustelemalla tai erilaisia lyhyitä tehtäviä tekemällä. Tarvittaessa teen myös psykologisia tutkimuksia, joissa selvitetään tarkemmin esimerkiksi oppimiseen, muistiin, keskittymiseen tai käyttäytymiseen liittyviä vaikeuksia.

Ota mielellään yhteyttä hyvin matalalla kynnyksellä! Mieltäsi askarruttavan asian ei tarvitse olla suuri tai vakava. On parempi reagoida asioihin jo hyvissä ajoin. Voimme tapaamisissa yhdessä pohtia tilannettasi ja miettiä, minkälaisista tukitoimista ja järjestelyistä olisi sinulle eniten hyötyä!

Voit tulla tapaamaan minua joko itse varaamalla ajan, tai voit pyytää opettajaasi tai vanhempaasi olemaan minuun yhteydessä.

Tavoitat minut Wilman kautta, sähköpostiosoitteesta salli.tuominen (at) munkka.fi tai puhelimella numerosta 09-4777 6328.

KN