Tervetuloa tutustumaan uudistuneisiin verkkosivuihimme

Munkan uuden verkkosivut on tehty WordPress-ohjelmalla, ja ne ovat mobiiliskaalautuvat. Suunnittelussa ja toteutuksessa on tavoiteltu senkaltaista selkeyttä, että sivuillamme vierailevat löytävät helposti etsimänsä tiedon. Tätä tarkoitusta varten on laadittu mm. oppilaiden vanhemmille suunnattu sivu (Vanhemmille). Jotta sivumme olisivat jatkossakin ajantasaiset,  huomiota on kiinnitetty myös päivityksen helppouteen.

Verkkosivuiltamme löydät paljon tietoa niin koulumme toiminnasta ja opetustarjontamme keskeisistä sisällöistä kuin oppilaaksi hakeutumisestakin. Haluamme myös välittää oikean ja monipuolisen kuvan koulumme arjesta ja lukuisista tapahtumistamme. Siksi julkaisemme paljon valokuvia.

Käy tutustumassa palstoihin 10 kysymystä ja Historiaa. Sieltä löydät mielenkiintoisia henkilöesittelyitä ja voit tutustua koulumme historiaan.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme. Olemme kiitollisia rakantavasta palautteestasi, jonka voit lähettää osoitteeseen myk@munkka.fi

Verkkosivujen uudistustyö oli melkoinen puristus. Haluan kiittää IT-vastaavaamme Anu Elorantaa ja lehtori Anu Pohjanoksaa paitsi erinomaisesta työstä myös hauskasta ilmapiiristä, joka projektissamme vallitsi. Asiantunteva kumppanimme uudistustyössä oli Sitefactory Oy.

Aki Holopainen
rehtori