Reconnecting people – yritysvierailu HMD Globalin pääkonttoriin

Lukion Intia-kurssin ja YT-linjan yhteisdelegaatio kävi tiistaina 15.1. yritysvierailulla Nokian puhelimia yksinoikeudella valmistavan HMD Globalin pääkonttorissa Espoon Leppävaarassa.

Kolmen pitkän linjan ammattilaisen Jay Bravsarin, Janne Lehtosalon ja Sameer Khuranan pitämän monipuolisen ja erittäin mielenkiintoisen yritysesittelyn painopiste oli Nokian puhelimille tärkeissä Intian kuluttajamarkkinoissa ja perinteikkään suomalaisen puhelinbrändin toimintaedellytyksissä yhdellä maailman merkittävimmistä markkinoista.  

Kuluvana lukuvuonna järjestettävälle Intia kurssille osallistuu myös muutamia peruskoulun 9.-luokan oppilaita. Tässä Rebekka Ilmivallan (9b) huomioita vierailusta:

”Vierailussa oli mielenkiintoista päästä näkemään nykyinen yhtiö Nokian takana ja kuinka paljon Intia itse asiassa merkitsee HMD Globalille. Opimme paljon Intian puhelinmarkkinoista ja oli kiinnostavaa kuulla, kuinka arvostettuja Nokian tuotteet siellä edelleen ovat.

Sujuvan esityksen lisäksi saimme kysellä paljon aiheeseen liittyviä kysymyksiä isänniltämme Janne Lehtosalolta, Jay Bravsarilta ja Sameer Khuranalta. Erityisen ilahduttavaa oli, että kaksi heistä oli kotoisin Intiasta, joten he osasivat kertoa Intia kurssilaisille paljon ensikäden tietoa maasta ja sen toimintakulttuurista.

Vierailu oli mielestäni kaikin puolin mukava, informatiivinen ja rento.”

  

  

 

SM