Palkintolaatta ja diplomit aktiivisesta osallistumisesta Ambassador School -hankkeeseen

Munkkiniemen yhteiskoulu on osallistunut menestyksekkäästi Euroopan parlamentin Ambassador School -hankkeeseen. Palkintolaatta ja diplomit aktiivisesta osallistumisesta Ambassador School -hankkeeseen myönnettiin perjantaina 8.11. Helsingissä Euroopan parlamentin Suomen-toimistolla. Palkintolaatan ottivat vastaan Munkkiniemen yhteiskoulun opettajat Sami Moglia ja Petri Sarjanen.

Euroopan parlamentin Ambassador School-hanke

Ambassador School -hankkeen tavoitteena on kannustaa oppilaita keskustelemaan yhteisistä eurooppalaisista ja globaaleista asioista. Samalla nuoret pääsevät tutustumaan Euroopan unionin toimintaan ja päätöksentekoon. Ohjelman puitteissa oppilaat voivat esimerkiksi pitää EU-aiheiden teemapäivän, tehdä erilaisia ryhmätöitä, järjestää työpajoja tai kutsua Euroopan parlamentin jäseniä vierailuille.

Ambassador School on Euroopan parlamentin tukema hanke, joka käynnistyi Suomessa ensimmäisen kerran keväällä 2017. Hanke on tarkoitettu yläkouluille, lukioille ja ammattikouluille. Suomesta ohjelmassa on tällä hetkellä mukana 36 koulua.

Simo Ristolainen
Lehdistötiedottaja
Euroopan parlamentti
Suomen-toimisto