Munkka-huppareiden myynti alkaa! Abien sovitus peruttu.

Munkkiniemen yhteiskoulun lukion oppilaskunta tilaa taas huppareita, collegeja sekä t-paitoja koulun nimellä varustettuina. Kyseessä on sama malli kuin viime keväänä. Väreinä ovat Munkan viininpunainen, musta, tummansininen sekä harmaa. Ostamisesta kiinnostuneille pidetään sovitustilaisuudet seuraavasti: peruskoulu 1.12.20.

Lukion opiskelijoille pyritään järjestämään sovitustilaisuus ja ostomahdollisuus ensi vuoden alussa etäopetuksen mahdollisesti loputtua. Mikään ei toki estä teitä ostamasta hupparia sovittamatta, mutta muistakaa, ettei oppilaskunnan hallituksella ole resursseja hoitaa isoa kokojenvaihtorumbaa. Vuoden vaihteessa tilauksiin tuleen väkisin tauko, koska oppilaskunnan hallitus vaihtuu. Seuraa tarkemman aikataulun suhteen infotelkkua ja mainoksia seinillä. T-paidoista ei valitettavasti ole mallikappaleita sovitettavaksi.

Muista tilata ja maksaa huppari ennen joululoman alkua!

Lukion ensimmäisen ja toisen vuosiasteen opiskelijoille pyritään järjestämään sovitustilaisuus ja ostomahdollisuus ensi vuoden alussa etäopetuksen mahdollisesti loputtua. Mikään ei toki estä teitä ostamasta hupparia sovittamatta, mutta muistakaa, ettei oppilaskunnan hallituksella ole resursseja hoitaa isoa kokojenvaihtorumbaa. Vuoden vaihteessa tilauksiin tuleen väkisin tauko, koska oppilaskunnan hallitus vaihtuu.

Hupparin, collegen tai T-paidan voi tilata alla olevasta linkistä. Huoltaja: muista kirjoittaa tilaajaksi oppilaan nimi. Rahat menevät suoraan oppilaskunnan tilille ja oppilaskunnan hallitus maksaa valmistajalle koko tilauksen. Vaikka järjestelmä kysyy osoitetietoja, niin huppareiden jakaminen tapahtuu ensi lukuvuoden alussa koulussa.

https://myk-kauppa.com/

Osta itsellesi hieno huppari, mahtavalla tekstillä! Tuet samalla oppilaskuntatoimintaa!

OK