Munkan lukion Työelämäpäivä innosti ja inspiroi

Perjantaina 12.4.2024 vietettiin lukiolaisten kanssa Munkan lukion ensimmäistä Työelämäpäivää. Koululle saapui päivän aikana 20 pääasiassa lukiolaisten vanhemmista koostuvaa vierailijaa. Vieraat kertoivat lukiolaisille työstään, mutta myös oman tarinansa aina koululaisesta työelämään. He myös pohtivat mitkä ovat olleet merkityksellisiä asioita eri elämänvaiheiden muutoksissa silloin ja nyt.

Saimme kuulla monia kiinnostavia, inspiroivia ja yllättäviäkin vaiheita sisältäviä (työ)elämäntarinoita, joissa sattuma, ystävyyssuhteet, opiskeluaikaiset kohtaamiset, kiinnostus ja uteliaisuus esittivät lähes kaikissa jonkinlaista roolia.

Työelämäpäivän aloitti juhlasalissa LummeCo-yrityksen perustaja Arvi Lumme puheenvuorollaan. Arvi kertoi lukiolaisille, miten päätyi perustamaan yrityksen 19-vuotiaana ja mitkä hänelle yrittäjänä ovat olleet tärkeitä vaiheita tähän päivään mennessä. Arvin yleisöön saakka välittyneen positiivisen, työteliään, rehellisen ja toisia kunnioittavan elämänasenteen avulla hän on raivannut tiensä viidessä vuodessa 120 ihmistä työllistävän, Suomen parhaaksi työpaikaksi palkitun yrityksen toimitusjohtajaksi.

Lämmin kiitos Arvi ja kaikki vieraaksemme saapuneet alan ammattilaiset, jotka teitte päivästä onnistuneen!

 

 

 

 
AI