Markku Kulmala: Kylmiä faktoja ilmastonmuutoksesta

Tiedätkö ilmastonmuutoksen laajuuden ja vakavuuden? Tule kuulemaan huippuprofessori Markku Kulmalan faktoja aiheesta perjantaina 25.10.2019 koulumme juhlasaliin.

Kuka Kulmala oikein on? Tähän kysymykseen lyhyesti vastaten: muun muassa maailman viitatuin geotieteilijä, tutkija, puheenjohtaja ja akatemiaprofessori Helsingin yliopistossa, nimikkeellä aerosoli- ja ympäristöfysiikan professori. Hän on tehnyt paljon töitä erilaisten tutkimusten parissa, ja saamme varmasti uusia näkökulmia ajankohtaiseen ilmastoaiheeseen. Tämän ohella pääsemme tutustumaan Kulmalaan henkilönä. Millainen on menestynyt professori? Mikä häntä inspiroi? Entä miten huipulle päästään?

Heräsikö muita kysymyksiä? Pidä ne mielessäsi ja kysy perjantaina suoraan vieraaltamme. Erityisesti ilmastonmuutokseen ja ilmastotieteisiin liittyvät kysymykset ovat tervetulleita. Nyt on tilaisuutesi saada vedenpitäviä vastauksia asiantuntijalta.

Ilmastonmuutosluentoa tulee munkkalaisten lisäksi kuuntelemaan opiskelijoita seuraavaista kouluista: European School of Helsinki, Maunulan yhteiskoulu ja Helsingin matematiikkalukio, Oulunkylän yhteiskoulu, Englantilainen koulu, Töölön yhteiskoulu, Elias-koulu, Helsingin Rudolf Steiner -koulu, Helsingin ranskalais-suomalainen koulu ja Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu.

Näillä sanoilla kutsumme teidät paikalle inspiroitumaan – ja haastamme sinut pohtimaan kiperiä kysymyksiä professori Kulmalalle.

Tervetuloa!

Rebekka ja Ilmari