Lukion esittelyilta sai 9.-luokkalaiset liikkeelle

Munkan lukio ja oppiaineet esittäytyivät torstaina 11.1.2018 lukiosta kiinnostuneille nuorille ja heidän vanhemmilleen. Esittelyillan aluksi oli mahdollista tutustua koulurakennukseen opastetuilla koulukierroksilla, minkä jälkeen lukion bändikurssi toivotti yleisön tervetulleeksi yhteiseen juhlasalitilaisuuteen.

  

   

     

Rehtori Aki Holopaisen koulua esittelevän puheenvuoron jälkeen siirryttiin perinteisille oppiainemessuille liikuntahalliin, missä yleisö pääsi tutustumaan Munkan lukion opettajiin ja opiskelijoihin.

 

  

Lyhyen haastattelukierroksen jälkeen selvisi, että nuoret olivat lähteneet uteliain ja avoimin mielin tutustumaan Munkan lukioon. Kaspian ja Leo SYK:sta kertoivat olevansa kiinnostuneita lähinnä yhteiskunta- ja talouslinjan toiminnasta, mutta myös Munkan maine koripallokouluna oli kiirinyt poikien korviin.
Kea Kivimäki Töölön yhteiskoulusta mainitsi, että etsii lukiota, jossa voisi lukea espanjaa ja jossa olisi hyvä yhteishenki. Alva Vartiainen Steiner-koulusta oli kuullut tutuiltaan, että Munkan henki on tosi kiva. Alva mainitsi myös olevansa kiinnostunut psykologian opiskelusta ja kuulleensa ystäviltään, että psykologian opiskelu on Munkassa mukavaa. Tyttökolmikko Iris, Anni ja Anette olivat lähteneet liikkeelle ystävien kannustamina ja kertoivat, että ystävät ovat kuvailleet Munkkaa rennoksi ja kivaksi kouluksi.

  

 

  

  

  

 

 

 

Katso tarkemmat tiedot Munkkaan hakemisesta: www.munkka.fi/hae-munkkaan

ERR & AP