Joulupuun lahjan avulla joulumieltä lapsille ja nuorille!

Koulussamme on kolmannen kerran peräkkäin Joulupuun lahjojen keräyspiste. Keskuspuiston Nuorkauppakamarin rekisteröimän tavaramerkin hyväntekeväisyystempauksella kerätään joululahjoja esimerkiksi sosiaalihuollon piirissä oleville lapsille ja nuorille, jotka muuten jäisivät ilman joululahjaa.

Jokaisella halukkaalla on vapaaehtoinen mahdollisuus osallistua keräykseen ja auttaa helsinkiläisiä lastensuojelun piirissä olevia lapsia ja nuoria joulun alla.

Koulumme abiaulassa olevasta kuusesta voi hakea pakettikortin, joka kertoo lahjansaajan tiedot. Joulupuun sivuilta joulupuu.org/osallistu-keraykseen löytyy vinkkejä, mitkä sopivat lahjoiksi.

Voit toimittaa paketoidun lahjan koulumme toimistoon 15.12. mennessä. Merkitse pakettikorttiin kenelle lahja on tarkoitettu, minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö (esim. vaatteen väri ja koko, pelin nimi, lahjakortin arvo jne.). Kiinnitä pakettikortti lahjanaruun, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Voit askarrella itsekin oman pakettikortin.

Koulu toimittaa paketit perille Joulupuun keräyspisteeseen. Voitte halutessanne osallistua keräykseen yhdessä luokan/ryhmän, kaveriporukan tai vanhempien kanssa.

Seuraa koulun somekanavilta Joulupuun sekä lahjojen tarinaa.

Lämmin kiitos kaikille!
T: I Care -ryhmä ja oppilaskunta

EU