Joulupuu toivon tuojana

Oppilaskunta ja I Care -ryhmä järjestivät toistamiseen koulullamme Joulunpuun joululahjakeräyspisteen. Marraskuun lopulla abiaulaamme ilmestyi viimevuotiseen tapaan joulukuusi, jonka oksilta sai poimittua pakettikortin lahjan saajan tiedoilla. Tänä vuonna oli mahdollista auttaa myös e-joulupuun avulla.

Joulupuukeräys on Keskuspuiston Nuorkauppakamarin ja Helsingin sosiaali- ja terveysviraston yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyystempaus. Keräyksellä hankitaan lahjoja esimerkiksi lastenkodeissa ja sijaisperheissä sekä lastensuojelun avohoidon ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille ja nuorille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahja. Lahjat toimitetaan jouluksi suoraan perheille ja lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja.

Koulumme joulukuusi keräsi tänä vuonna huimat 99 joululahjaa, jotka toimitettiin 12. joulukuuta Joulupuun keräyspisteelle Forumiin.

Sydämellinen kiitos teille kaikille, jotka osallistuitte joulupuukeräykseemme! Kiitos myös koulumme toimiston väelle sekä vahtimestarille, jotka auttoivat meitä joululahjojen keräämisessä.

Joulumieli ja munkkahenki syntyvät välittämisestä, auttamisesta sekä yhdessä tekemisestä.
Joululahjat välittävät myös toivoa lahjan saajalle.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

 

 

EU