”Joulun syvin sanoma koskee toivoa”

Munkkiniemen yhteiskoulun syyslukukausi päättyi 22.12.2021 joulujuhlaan, johon viime hetkellä lisämausteensa lisäsi koronavirus ja sen tuomat järjestelyt. Niinpä juhlaa jäätiinkin katsomaan kotiin striimauksen välityksellä.

Joulujuhlassa nähtiin ja kuultiin kuitenkin kaikki perinteiset joulun elementit. Juhla alkoi Nice-kuoron esittämillä Maa on niin kaunis ja Enkeli taivaan -kappaleilla. Jouluevankeliumin lukivat Heta Hannula, Juho Kilpeläinen, Senja Suomi ja Stephanie Raunio.

Riikka Kuusisalo Munkkiniemen seurakunnasta toi joulutervehdyksen, jossa hän korosti sitä, miten aina on toivoa; silloinkin, kun kaikki näyttäisi synkältä ja mustalta. Yhdessäolo, rauhoittuminen ja kiireettömyys ovat monelle joulun ulkoista loistoa tärkeämpää, sillä joulu tulee, olemmepa valmiita tai emme: ”Rauhan ja toivon valtakunta on jokaisessa itsessään.”

Juhla päättyi iki-ihanaan Lumiukkoon, jossa esiintyivät Rebekka ja Eerika Ilmivalta, Milka Salokangas, Heta Hannula ja Salli Sinisalo. Siiri Simsiö mukaan, niin juhla saatiin päätymään riemulliseen All I Want For Christmas Is You -kappaleeseen.

Suuret kiitokset kaikille juhlan mahdollistaneille: venyitte loistavaan suoritukseen kaikkien viimehetkien muutosten keskellä ja mahdollistitte meille joulun juhlan!!

Hyvää joulua, mukavaa lomaa ja iloista vuoden vaihdetta kaikille!

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KN (piirros Ketzia Blencowe 8a)