Flooran päivä –konsertti 12.5.

Kukan päivän konsertti ilahdutti taas munkkiniemeläisiä perjantaina 11.5. Vaikka tuuli oli ulkona kylmä, aurinko paistoi sisään lämpimästi Munkkiniemen yhteiskoulun, Munkkiniemen ja -vuoren ala-asteiden, Helsingin ranskalais–suomalaisen koulun ja Länsi-Helsingin musiikkiopiston kokoontuessa musisoimaan Suomi 100 –teeman alla Munkkiniemen yhteiskoulun juhlasaliin. Konsertissa oli yleisönä myös päivätoimintakeskus Sinilinnun musiikinystäviä.

Konsertti alkoi yhteisellä Maamme-laululla, ja tilaisuuden juonsi Munkkiniemen yhteiskoulun musiikin lehtori Ville Sumelles:

   

Länsi-Helsingin musiikkiopiston jousiorkesteri esitti Aaltojen laulun ja reippaan Hokkas-rallin:

   

Munkkiniemen ja -vuoren ala-asteiden yhdistetty kuoro oli Euroviisu-tunnelmissa. Iloista Tipitiitä ja Hengailua Kultaisissa kengissä oli ilo kuunnella:

   

Helsingin ranskalais–suomalainen koulu oli vielä puolestaan 60-vuotisjuhlatunnelmissaan Ma libertéllä ja koulun omalla kappaleella:

   

Munkkiniemen yhteiskoulu kosketti sydämiä Akselin ja Elinan häävalssilla. Piirpauken hengessä Soi vienosti murheeni soitto Munkka House Bandin vaikuttavassa tulkinnassa:

   

   

   

 

Ja lopuksi Anttila tempaisi itsensä yhteislaulun myötä vielä kesäniitylle! KN