Fashion Business -kurssin opiskelijat Stockmannilla

Fashion Business -kurssin opiskelijat vierailivat keskiviikkona 14.12. Stockmannilla kuulemassa muodin sisäänostamisesta suuren ja kansainvälisesti tunnetun yrityksen näkökulmasta. Stockmannin naistenmuodin johtavat sisäänostajat Julia Koskilahti ja Kristiina Kuuskoski ottivat meidät lämpimästi vastaan ja jakoivat meille kattavan tietopaketin muodin sisäänostamisesta.

Pitkään muodin alalla toimineet Julia ja Kristiina jakoivat tarinan urapoluistaan sekä omia kokemuksiaan työskentelystä niin Suomessa kuin kansainvälisillä muodin markkinoilla.

Vierailulla puhuttiin myös vastuullisen muodin tärkeydestä, mikä on keskeinen osa kurssin sisältöä. Kuulimme kokeneiden asiantuntijoiden näkemyksiä siitä, millaista tämä työ parhaimmillaan on, ja millainen puolestaan hyvä sisäänostaja on. Tutustuimme tulevan kevään ja kesän trendeihin.

”Olemme omia käyntikorttejamme firmassa, Suomessa ja maailmalla”, Kristiina Kuuskoski toteaa. Asiallinen, ystävällinen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava henkilö menestyy varmasti tavallaan myynnin piireissä. Nämä ja monta muuta asiaa jäivät vierailulta käteen.

Munkka kiittää Stockmannia ja erityisesti Juliaa sekä Kristiinaa tutustumismahdollisuudesta ja hyvin antoisasta vierailusta!

Teksti: Siiri Simsiö

 

 

NK