”Eiköhän polkaista juhlat käyntiin!”

Munkkiniemen yhteiskoulussa vietettiin joulujuhlaa tiistaina 22.12.2020. Koronan aiheuttamista poikkeusoloista johtuen ennakkoon kuvattua juhlaohjelmaa kokoonnuttiin katsomaan oman luokan kesken. Etäopetuksessa olevien oli mahdollista seurata juhlaa kotioloista omilta koneiltaan.

Juhla alkoi perinteisesti Maa on niin kaunis -laululla, ja sen sekä rehtorin joulutervehdyksen jälkeen kuultiin joulun tarina. Riikka-pappi toi joulutervehdyksen seurakunnasta. Hän käsitteli puheessaan F. E. Sillanpään joulukuvausta ja sitä miten tänäkin päivänä ja erityisesti tänä vuonna joulun suurin merkitys on siinä, mitä meistä jokainen tuntee omassa sisimmässään: toivottavasti meistä jokainen voi luoda ympärilleen ja itselleen hyvää joulumieltä ilman ulkoista panostusta ja materian haalintaa. Joulun idylli on jokaiselle oma ja erilainen.

Sitten päästiinkin jo joulun viettoon kotiin, jossa Grinch aiheutti hämmennystä puuhillaan. Mitä tapahtuu, jos joulupukin rinnalla tai sijaan taloon tupsahtaakin jouluaattona sekä Joulupukki että/ja/tai Grinch? Vastaus: hässäkkää ja harmia. Näytelmä oli hieno esitys näyttelijäntaitoja, tanssia ja musiikkia. Sekä myös tekniikkaa, olihan kaikki otokset suunniteltu, koottu ja kuvattu pieteetillä edellisellä viikolla. Ja loppu hyvin, kaikki hyvin. Kuten Muori lopussa toteaa: ”Eiköhän polkaista juhlat käyntiin!”

Joulujuhla päättyi Enkeli taivaan -kappaleeseen.

Mukavaa joulunaikaa, vuodenvaihdetta ja lomaa kaikille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KN