Eeeemeliiiii!!!!

Munkkiniemen yhteiskoulun toiminta näkyy Munkin seudulla muutenkin kuin koulumme oppilaiden ja opiskelijoiden kodeissa. Koulun ideoimaa, organisoimaa ja järjestämää alueellista yhteistyötä on aina tehty paljon. Esimerkkinä tästä on muun muassa Wanhojen tanssien esitykset alueen alakouluissa; tanssit ovat jo odotettu perinne ja tapahtuma, jota päästään tietenkin taas korona-etäisyyksien pitämisen jälkeen jatkamaan. Ja eipä unohdeta penkkarirekkojen luomaa karkkisadetunnelmaa kaduilla abien poistuessa koulustaan…

Flooran päivän konsertit ovat puolestaan jo useampana toukokuuna keränneet alueen musisoivat lapset ja nuoret Munkan juhlasaliin. Parin vuoden pakollisen paussin jälkeen uusi konsertti on tulossa tänä keväänä. Kannattaa pysyä kuulolla!

Ystävänpäivänkukka Munkinseudun seniorille -kampanja taas on ilahduttanut alueen varttuneempaa väestöä, samoin kuin talven pimeyteen valoa tuova perinteinen Lucia-neitokin.

I Care -teeman alla on nyt korona-aikanakin järjestetty erilaisia hyväntekeväisyyskampanjoita kuten Nälkä- ja Nenäpäiviä; viimeisimpänä SPR:n kautta toteutettu hätäapukeräyslipaskampanja Ukrainan hyväksi.

Tänään torstaina 10.3.2022 koulun abiaulan kautta kulkee päivän mittaan yhteensä noin 500 alakoulujen 1.–2.-luokkalaista ja päiväkotilaista katsomaan Munkan ilmaisutaidon esittämää Vaahteramäen Eemeli -näytelmää. Voinee sanoa, että päivän kolme näytöstä juhlasalissa ovat ”loppunmyydyt”. Ja vaikka itse sen toteammekin, ilmaisutaidon oppilaiden esitys on kerrassaan mainio, ja se uppoaa silminnähden innostuneeseen yleisöön kuin kevätaurinko lumipankkoon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KN