Koripallolinja

Munkkiniemen yhteiskoulun koripallolinjalla on mahdollista yhdistää tehokkaasti valmentautuminen ja akateemiset lukio-opinnot. Pystyt normaalien kurssien ohella harrastamaan rakastamaasi lajia: viikon aikana osallistut kahdesti lajivalmennukseen ja kerran fysiikkavalmennukseen. Pääset myös osallistumaan koulun edustusjoukkueen toimintaan. 

Koulun liikuntahalli ja kuntosali tarjoavat erinomaiset harjoitteluolosuhteet. Liikuntahallissa on muun muassa kansainväliset vaatimukset täyttävä tulostaulu ja koulun kuntosali on oppilaiden käytössä koulupäivän aikana.  

Urheilevan nuoren ruokailuaikataulut on myös otettu huomioon: urheilijoille on järjestetty aamuharjoitusten jälkeen palauttava välipala, ja iltapäivällä on tarjolla lämmintä ruokaa ennen iltapäiväharjoituksia. 

Jos olet menestynyt kouluopinnoissasi hyvin, sinulla on näyttöä pelaamisesta kilpatasolla ja tunnet olevasi valmis sitoutumaan pitkäjänteisesti harjoitteluun ja linjan toimintaan koko lukio-opintojesi ajan, sinun kannattaa hakea koripallolinjalle.  

Linjalle haetaan normaalissa yhteishaussa. Lisäksi järjestetään taitotesti ja haastattelu. Hakemus sisältää myös osion, johon liitetään valmentajan lausunto ja jossa ilmaistaan oma motivaatio. Lisätietoa ja ohjeet linjalle hakemisesta saat osoitteesta opintopolku.fi.